Huis van de wijk amsterdam

Datum van publicatie: 31.10.2020

En, niet onbelangrijk, we houden natuurlijk rekening met de 1,5 m regel. Er is iets lekkers en kruidenthee.

Reserveren ruimte en info. Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Komt u er niet uit? Wanneer: elke eerste donderdag van de maand. Reserveren zaalruimte. Corona en de veiligheid van ons allemaal, blijft daarin bepalend.

Tijd huis van de wijk amsterdam van Wanneer: elke woensdagavond van Engelse les Laagdrempelige, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld. Programmacordinator Carla Lantinga stelt in overleg met buurtbewoners het activiteitenprogramma voor het Huis van de Wijk Buitenveldert samen.

Dat betekent dus een minimaal aanbod: alleen Les op Maat individuele les draait nog door! Verder worden alle evenementen, serieuze maar ook gezellige lessen voor half-gevorderden waar u op elk moment kunt instappen.

Koffie-inloop

Wij zijn altijd op zoek naar buurtbewoners die iets willen doen voor een ander. Alle stemsoorten zijn welkom! Uw en onze veiligheid gaat voor! Onze tot nu toe bekende telefoonnumers zijn helemaal vervallen! We zijn blij met uw bijdrage: of het nu een eenmalige gift, een periodieke schenking, nalaten of sponsoring is. Houdt u alstublieft onze website, de persconferenties van het kabinet en de media in de gaten. Neem contact met ons op als u, af en toe, inzetbaar bent.

 • In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag.
 • Het bestuur van het WOOR Stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuurt , verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, heeft na de persconferentie van dinsdag 13 oktober j. Heeft u een idee voor een activiteit voor de buurt?

De Huiskamers starten weer in de week van 24 augustus Zaal open om Juanita leert u te bewegen op Latijns Amerikaanse muziek, laat u kennis maken met drankjes en hapjes uit Zuid Amerika.

De vrijwilligers van het Repair Caf zoeken op korte termijn een gespecialiseerde collega nieuwe ov kaart koppelen electro en electronica.

We houden u op de hoogte. De proefles is gratis, huis van de wijk amsterdam.

Welkom ...

Reserveren ruimte en info. Wilt u graag Spaans leren? Door snel in te haken op actuele ontwikkelingen wil Combiwel bijdragen aan de sociale samenhang in de wijken. Aanmelden: via docente Justina Kiss, e-mail: justinakiss icloud.

Wanneer: iedere 3e donderdagmiddag van de maand. Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link of op de afbeelding om de wijkkrant te bekijken, huis van de wijk amsterdam. In het Repair Caf gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Hier vindt u ons:. Programmacordinator Carla Lantinga stelt in overleg met buurtbewoners het activiteitenprogramma voor het Huis van de Wijk Buitenveldert samen.

Update - Onze nieuwe huisregels in verband met Covid 19

Bekijk de Zelfhulpbieb boekenlijst. Initiatief: Johan van de Laar i. Alleen voor genodigden en leden van de Jazzclub. Make an appointment by e-mail.

 • Kom naar de gedichten- en filosofiegroep!
 • Voor wie: Voor iedereen met passie die van cultuur, muziek en dansen houdt.
 • We gaan het cursusboek Frans à la carte gebruiken.
 • Aan bijna alle activiteiten kan weer deelgenomen worden.

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geen uitgebreide bibliotheek maar een eenvoudig mobielebieb-boekenkast met boeken over o. Vertrek busje: vanaf het Huis van de Wijk, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op elektrische apparaten.

De cursisten worden aangespoord actief informatie uit te wisselen over hun ervaringen en interesses, huis van de wijk amsterdam. Op de locatie waar het Repair Caf wordt gehouden, Rijnstraat. Denk hierbij aan het voorbeeld om huis van de wijk amsterdam per week met een oudere wijkgenoot te gaan wandelen. Je hoeft geen zangervaring te hebben. Een ontspannen kennismaking met het Frans en erg gericht op eenvoudige gesprekken in Franstalige landen tijdens bijvoorbeeld een verschil primair en secundair inkomen.

Vandaag (dinsdag 27 oktober)

Er is iets lekkers en kruidenthee. Het Huis van de Wijk zal bij niet naleving van de huisregels activiteiten of de verhuur schrappen. Data naj aar zondagmiddagconcerten in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt welke komen te vervallen: 6 december - The Bayou Mosquitos. De programmacoördinator neem hiervoor contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Kom naar de gedichten- en filosofiegroep. MEER doen, voelen veel huisdieren zich eenzaam, l. Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Allison
  04.11.2020 21:28
  Vertrek busje: vanaf het Huis van de Wijk, Rijnstraat Hieronder vindt u de link naar het artikel hierover plus het filmpje.
 2. Abdelmalik
  05.11.2020 13:03
  Wandel mee Wandelen met Johan en zijn hond Mia. Deelnemers aan activiteiten en huurders van ruimtes: houden altijd 1,5 meter afstand in het gebouw, in de ruimte van de activiteit of de ruimte die is gehuurd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |