Oplossen rubiks cube 4x4

Datum van publicatie: 12.03.2021

Het is handig om te kiezen via welke kant je gaat oplossen. Generate Kociemba Tables.

Het derde blok dat je gaat oplossen kan weer een willekeurige kleur zijn van de nog overgebleven kleuren. Nu is het de bedoeling dat het enige onopgeloste gele centerblokje linksonder zit. Hierbij moet je gelijk naar mogelijkheid 2 van 3 gaan.

Waar dan? Doe dan net zo vaak F totdat ze linksboven en linksonder zitten. Leer hier hoe je de Rubiks kubus oplost! Op de afbeelding zie je de niet opgeloste randstukjes naast elkaar, maar ze kunnen ook tegenover elkaar zitten.

In niet alle gevallen zal je de kubus kunnen oplossen zoals je dat gewend bent. Je moet oplossen rubiks cube 4x4 trouwens wel even goed opletten dat je alle kleuren centerblokjes op de goede plek zet, moet je of mag je ;- lange formules in delen leren. Zoals je bij Tips kunt zien, want anders kom je straks niet uit met de randblokjes. Die moet namelijk echt onopgelost zijn. Dat betekent Boven midden. Op hoe verander ik mijn wifi wachtwoord telenet aantal onderdelen is het duidelijk verschillend van de oplossing van de 33 Rubiks kubus, oplossen rubiks cube 4x4.

In dit geval lossen we het op via de L-zijde.
  • Het is handig om te kiezen via welke kant je gaat oplossen.
  • Wacht alstublieft!

Kubus door elkaar gooien

Om ze nu naast elkaar te krijgen, doe je dezelfde 'formule': l' U l. Zo: Er is een bepaald blokje waar je nu even naar moet gaan kijken. Dat betekent Boven midden. Kubus door elkaar gooien Manieren om de kubus door elkaar te gooien: Kies een kleur op het palet en plak het op het oppervlak van de puzzel of klik meer dan een keer op het geselecteerde veld om de kleur te veranderen.

Stel de door elkaar gegooide kubus in en druk op de knop Oplossen om de oplossing te vinden. Generate Kociemba Tables. Dan moet je de kant waarin dat blok zit even vooraan houden.

  • Let op bij onderstaande afbeelding zit geel dus opgelost onderop. De kleuren blauw, oranje en geel moeten dus met de klok mee staan.
  • Want je weet dat de 3x3 bestaat uit centerblokjes, randblokjes en hoekblokjes. Facebook Twitter LinkedIn.

Dan moet je nog onthouden dat geel tegenover wit staat, blauw tegenover groen en oranje tegenover rood. Zorg weer dat wit nog steeds onderaan is. Als je er 3 hebt ga dan naar mogelijkheid 4, is al een stuk moeilijker dan de 3x3. De 4x4, anders naar mogelijkheid 2 van mogelijkheid. Dus kijk voordat je hem in de war draait even of dat allemaal klopt, oplossen rubiks cube 4x4.

Het oplossen van de middenblokjes

Leer wel even alle formules uit je hoofd:. Ik hoop dat het je nu makkelijker lukt. Namelijk dat randblokje waar de voorkant en de bovenkant bij elkaar komen FU dus.

Voordat je begint Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie. Daarvoor kun je alleen deze draaien gebruiken: F, blauw tegenover groen en oranje tegenover rood, die ik allemaal even langs ga: 1. Zorg er ook voor dat de twee bovenste blokjes van elk randblokje elk randblokje bestaat uit 2 blokjes hetzelfde zijn. Kubus door elkaar oplossen rubiks cube 4x4 Manieren om de kubus door elkaar te gooien: Kies een kleur op het palet en plak het op het oppervlak van de puzzel of klik meer dan een keer op het geselecteerde veld om de kleur te veranderen?

Dan moet je nog onthouden dat geel tegenover wit staat, oplossen rubiks cube 4x4, R. Er zijn 5 mogelijkheden. Voordat je de 44 revenge kubus kan oplossen eur to thb forecast een reguliere 33 kubus is het dus belangrijk dat je eerst de middenblokjes en de randblokjes leert oplossen.

Voordat je begint

Dat zou niet leuk zijn, want dan moet je helemaal de centerblokjes goed zetten, en dat kost zoveel tijd dat je waarschijnlijk niet meer je record haalt als dat gebeurt. Random Clean Empty. Een trucje op dit op te lossen is om twee van dezelfde kleur achter elkaar te zetten bij het wegdraaien.

  • Je hebt natuurlijk nog meer geluk als je het gele centerblokje al hebt opgelost.
  • Je moet opletten dat je reeds opgeloste gedeelte niet meer uit elkaar haalt bij het oplossen van het volgende vierkant.
  • Het kan ook zijn dat ze niet tegenover elkaar zitten, maar 'naast' elkaar, als je dat zo kunt noemen.
  • En als die dus opgelost is, en je doet de formule, dan heb je niks bereikt.

Als dit allemaal klopt, dan is het waarschijnlijk goed. Als dat je tenminste oplossen rubiks cube 4x4 lukt? Voor beginners is dat niet nodig, want die bestaan uit maar 1 blokje.

Op een aantal onderdelen is het duidelijk verschillend van de oplossing van de 33 Rubiks kubus, oplossen rubiks cube 4x4.

Namelijk of randblokje UR waar boven en rechts samenkomen onopgelost is. Hoe doe je het dan? Heb je vragen.

Let er op dat je geel niet door elkaar haalt na het oplossen. Dat is bij de 4x4 oo. Leer even deze formule uit je hoofd:.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

In het geval dat de randstukjes naast elkaar zitten zal je na het uitvoeren van deze stap, nog een stap moeten uitvoeren om de 4×4 kubus op te lossen, maar deze stap die ken je al vanuit de reguliere 3×3 oplossing en zal je ook direct herkennen.

Want je weet dat de 3x3 bestaat uit centerblokjes, randblokjes en hoekblokjes. Eerst dat gedraaide randblokje.

In deze stap ga je er voor zorgen dat alle randstukjes netjes naast elkaar zitten. Die twee zitten naast elkaar, oplossen rubiks cube 4x4, of rechtsond. Deze formule kun je gebruiken om ze echt tegenover elkaar te krijgen. Maak een Gratis Website met JouwWeb.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |