Poentjak den haag menukaart

Datum van publicatie: 14.03.2021

E van Loenen. Sfeer: n.

Ik moet met een vereniging altijd een paar trappen op, donker en gevaarlijk voor echte senioren. Dus niet asli. Alle talen. Beoordeeld op 6 september Heerlijk familie diner in ongedwongen sfeer. Etentje met kantoor. Een hoofdgerecht kost er 10,50 euro en de menukaart is altijd dezelfde. Lees meer afleveringen op trouw.

Het simpele eethuisje heeft de afgelopen jaren voor de premier ook een andere functie gehad: hij maakte er geregeld de oppositieleiders uit de Tweede Kamer het hof, als hij op cruciale momenten weer eens steun nodig had in de Eerste Kamer?

Voelde mij gelijk thuis. Indien van toepassing, waarover bent u poentjak den haag menukaart tevreden. Verwacht geen strak interieur, maar alles is een beetje gedateerd, poentjak den haag menukaart. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Echt een aanrader voor een intiem avondje lekker eten in een prachtige ambiance.

Het vlees is taai niet door heen te kauwen. Soeboer heeft de dependance van de gemeente gehuurd en zonder vergunning verbouwd.

Lunchen en dineren

De meningen in de groep over het eten waren niet unaniem. Het restaurant is Corona-proef met ruime afstand tussen de tafels. Plaats 11   0,09 Km Le Bistrot de la Pla Nasi goreng die naar vis smaakte De nagerechten in ons geval ijs was een aanfluiting: een heel klein bolletje matig fabrieksijs , dot slagroom uit spuitbus en 5 vruchtjes uit blik.

Hotels in de buurt ».

Belangrijk: verander deze code niet, poentjak den haag menukaart. Klaas 19 punten. Met een lekkere bintang voor onze neus zijn we de zeer uitgebreide kaart gaan bestuderen.

Omdat Poentjak op de website geen menukaart heeft, heb ik daar la mora oude tonge van gemaakt.

Wat vond u positief aan Indonesisch Restaurant Poentjak. Kopieer de code in het tekstvak door de code te selecteren in het tekstvak en dan met de rechter muisknop "kopiren" te klikken.

Fotos (0): Indonesisch Restaurant Poentjak

Wijnkaart: n. Matig 2. Poentjak - voor vrienden.

Bedankt voor je hulp. Het interieur is gedateerd, maar past helemaal bij de sfeer. Alvin Granoff. Zeer goede rijstafel. Wijnkaart: n. Echt een aanrader voor een intiem avondje lekker eten in een prachtige ambiance. Over UitEtenIn.

Waarderingen en beoordelingen

Eigenlijke waren alle gerechten top. We hebben heerlijk gegeten met een superfijne bediening. Max 35 Karakters Beste gerecht van dit restaurant:   Max 35 Karakters. Trattoria Impero

  • Bert Delissen.
  • Vriendelijke bediening, aangenaam indische sfeer, prima rijsttafel.
  • Het restaurant is Corona-proef met ruime afstand tussen de tafels.
  • Mijn zwager is zeer enthousiast, maar die komt daar vaak en meent dat dit een belangrijke voorwaarde is om daar goed ontvangen te worden!

Het prijs kwaliteit niveau is een dikke voldoende voor mij en de service ook prima. Smaakvol en kwalitatief heel goed. Mijn account Uw gegevens en de bezorg- waarover bent u niet tevreden.

Dat entourage oud is vinden we niet erg, dat geeft een suske en wiske erotisch sfeer. Indonesian Restaurant Poentjak Niet-geclaimd.

Poentjak den haag menukaart binnenkomst werden wij welkom geheten door de Indonesische gastheer. Je waant je in tempo doeloe in Indie? Met 4 personen 2 verschillende rijsttafels besteld. Indien van toepassing, vakantie- en verhuisservice. Kwaliteit eten maar zozo.

Beoordelingen (0): Indonesisch Restaurant Poentjak

Het eten was prima, niet bijzonder en achteraf niet het geld waard. Een schande dat ze voor zo een prijs zo iets durven te serveren! JJ Boreel. Je waant je in tempo doeloe in Indie.

De Poentjak stond al even op ons lijstje en net naar de jaarwisseling hebben we de daad bij het woord gevoegd. Mijn vrouw is er dezelfde nacht ziek van geworden en ik de dag erop. Aan de inrichting kan het niet liggen, je zit er gezellig in een authentiek restaurant, poentjak den haag menukaart. Is dit restaurant geschikt voor lunch.

We adviseren u om te lezen:

  1. Sayed
    23.03.2021 11:55
    Heerlijke rijsttafels, goede communicatie over noten allergieën en uitstekende bediening. Wat een onzin: ik bepaal zelf wel wat ik uitgeef in een restaurant en laat me dat niet opdringen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |