Sluierstaart ligt op zijn zij op de bodem

Datum van publicatie: 23.02.2021

Hee,, Mijn vis is ook een sluierstaartje maar die staat zeg maar altijd op zijn staart is hij nu ziek?? Lid geworden 3 augustus Berichten 3.

Accepteren Leer meer Ja dan ben je er vanaf maar beestje leeft nog wel!! Als iemand me kan helpen graag. Lid geworden 22 mei Berichten 31, Locatie rotterdam. En is het misschien besmettelijk voor mn andere vissen.. Een antibiotice kuur kan helpen. Nu is het het al een paar maanden dat er een karper op zijn zijkant ligt, op de bodem op 1.

Op deze site las ik dat de sluierstaart zwart met uitpuilende ogen geen drijvend voedsel mag nemen. Heb je de mogelijkheid om microscopisch onderzoek te doen, Kebab. Registreer je gratis.

Bedankt, dan kan een eenduidige diagnose een stuk makkelijker zijn. Doe dit nooit tegelijk met een waterverversing.

Zoeken in deze blog

Als je vloekenvoer gebruikt kan de goudvis te veel lucht naar binnen krijgen. Tevens zijn leeuwenkoppen erg gevoelig. Ook kan je hier terecht met al je vragen over sluierstaarten en goudvissen. Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Anoniem 10 juni om

  • Een onderzoek door een dierenarts visziektespecialist behoort ook tot de mogelijkheden, maar zijn in de meeste gevallen economisch niet realistisch voor aquariumvissen. Het ziet er misschien leuk uit maar dat is het niet.
  • Sluiers zijn niet erg snel. Waterverversen alleen red je het niet.

Log in Registreer! Leeuwenkop of te wel oranda heeft een verdikte kophuid en word 30cm met staart. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk, deze mogen niet gelijktijdig worden toegepast. Users who are viewing this onderwerp. Dat zijn over het algemeen sterkere vissen aangezien ze het lang volhouden in een kom. Denk er wel aan ringen af te doen en geknipte nagels te hebben zonder haakjes?

Negatie drijfvermogen (afdalen)

Een vis met een negatief drijfvermogen zal naar de bodem zakken en met een positief drijfvermogen zal hij naar de oppervlakte stijgen. JavaScript is uitgeschakeld. Er kunnen nitriet of ammoniak pieken komen die de nodige problemen geven.

Een intern-filtertje zorgt voor de watercirculatie en een luchtpomp voor de beluchting. Het lijkt me wat overdreven. Ik zal wat planten gaan kopen, maar dan heeft hij wel weinig plaats!

Ademt vrij snel en ligt nu alleen maar op zijn rug op de bodem. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik weet niet hoe oud ze zijn.

Positie drijfvermogen (opstijgen)

Gebruik je een drijvend kweekbakje als quarantaine oplossing zorg dat er voldoende stroming aanwezig is in het kweekbakje. Een snelle ademhaling kan ook veroorzaakt worden door kieuwwormen. Volg ons Facebook Instagram. Weet jij het antwoord? Twee weken geleden viel me op dat een van mijn sluierstaarten af en toe met zijn buik stil op de bodem ging liggen.

  • Abonneren op: Reacties posten Atom.
  • Alle sluierstaarten kunnen 15 tot wel 30 jaar oud worden.
  • Zit er een filter in de ''kom''?
  • U ziet dat de vis hier scheef begint te zwemmen, om tenslotte zie onderste foto helemaal op zijn kop te zwemmen.

Gaat het mis, dan kan Doe mee met de conversatie. Je zou eens je water kunnen laten testen. Ik heb al meer dan een jaar 2 sluierstaarten in een aquarium van 10L. Ik denk aan een gesprongen zwemblaas. Het doel van deze website is om de aquariumliefhebbers samen te brengen en informatie delen over aquarium doe-het-zelfprojecten, het kweken van discus vissen en het onderhouden van aquaria.

Bibliotheek Laatste recensies. Veel beplanting langs de achterwand en zijwanden van het aquarium zullen ze fijn vinden, sluierstaart ligt op zijn zij op de bodem. Anoniem 22 april om Twee weken geleden viel me op dat een van mijn sluierstaarten af en toe met zijn buik stil op de bodem ging liggen.

Weet jij het antwoord?

Ik heb al twee jaar sluierstaarten in mijn vijver. Na enkele topics hier te hebben bezocht werd een veelvoudige tactiek aangeboden. Stel ik probeer dat ene om mn vis in een emmer te zetten en er iedere dag een beetje water in te doen en hem met de hand te voeren,kan ik hem dan na een week gewoon weer bij mn andere vissen zetten?

Bij zwemblaas problemen kan de vis moeilijk zijn evenwicht behouden en het zweven op een bepaalde hoogte kost veel inspanning. Maar wat blijkt de red cap zwemt eet normaal ligt soms recht op de bodem.

Een van mijn goudvissen was een kopstaander plots.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |