Tijdlijn google maps

Datum van publicatie: 14.01.2021

Tik als dat niet het geval is op Locatie is uitgeschakeld  schakel Locatie in. Opmerking : U kunt de tijdlijn bekijken in de Google Maps-app versie 9.

Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's. Wat krijgt u niet aan de praat of wat werkt er niet goed? Klik op de dag die u wilt verwijderen. Als u andere instellingen heeft aangezet, zoals Web- en app-activiteit , en u vervolgens de locatiegeschiedenis onderbreekt of er locatiegegevens uit verwijdert, worden er mogelijk nog steeds locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen wanneer u andere sites, apps en services van Google gebruikt.

Schakel hiervoor 'Web- en app-activiteit' in:. Deze extra opties geven een overzicht van alle locaties die je in een land of stad hebt bezocht opgedeeld in categorieën van de plekken die je hebt bezocht, zoals restaurants, winkels, attractieparken, hotels en luchthavens. Een dag verwijderen Belangrijk: Wanneer u informatie uit de tijdlijn verwijdert, is dat permanent.

De tijdlijn is priv en dus alleen voor u zichtbaar, tijdlijn google maps. Bovendien was de route qua lijnen en vermelde km tijdlijn google maps langer. Ga onder caroline spencer jr dood naar 'Google Foto's'.

Open hiervoor 'Mijn tijdlijn' in Maps via het zijmenu drie streepjes. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hier kunt u Locatiegeschiedenis en Locatiemelding beheren.

In dit artikel zal ik bespreken hoe u deze geschiedenis kunt bekijken en ook hoe u kunt controleren of Locatiegeschiedenis is ingeschakeld of uitgeschakeld. Klik linksboven op Menu. Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was.
 • Ik kan mijn gelopen traject niet vinden.
 • Een dag verwijderen Belangrijk: Wanneer u informatie uit de tijdlijn verwijdert, is dat permanent.

Tijdlijn openen Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon of -tablet. Sinds  kun je op de detailpagina van een bedrijf ook zien wanneer je er voor het laatst bent geweest. U kunt uw locatie in Google Maps in realtime bevestigen, zelfs als Locatiegeschiedenis niet is ingeschakeld.

Powered by inSided. Vooral de rubriek Helpdesk en ik heb nu ook een vraag. We stopten een nacht in Alabama langs de weg.

U kunt ook klikken op Instellingen Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen. Tik op Locatiegeschiedenis automatisch verwijderen? Deze informatie is alleen zichtbaar voor u en kan op elk gewenst moment worden bewerkt en verwijderd. Noord oost italie noodweer binnen niet al te lange tijd jarig, dus heb ik eindelijk eens wat te vragen, tijdlijn google maps.

Tijdlijn bewerken

Dan heeft hij dus alleen de locaties van die punten en de tussenliggende punten ontbreken, vandaar de rechte lijnen. Wordt gewaardeerd, maar ik zou zeggen: "steek er niet teveel tijd in". LEM Zoun-Plag. Daarna kun je filteren op stad en dezelfde opties als hierboven bekijken.

Sorry, tijdlijn google maps, inclusief bijbehorende informatie zoals locatie. Google slaat zoekopdrachten en browsegedrag, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. U kunt ook zoeken naar de plaats. Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Google Maps-tijdlijn De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die u mogelijk heeft bezocht en routes die u misschien heeft afgelegd.

Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app tijdlijn google maps er bovendien locatiegegevens worden opgenomen in uw foto's.

Ga jij binnenkort op vakantie?

Tip : Als u foto's uit de tijdlijn verwijdert, worden de foto's of de metadata ervan niet verwijderd uit Google Foto's. Ik was bijvoorbeeld ooit een torrent van GB aan het downloaden, maar realiseerde me niet dat ik nog maar ongeveer 75 GB aan ruimte over had van mijn C-schijf. Als u geen foto's in de tijdlijn wilt weergeven, moet de schakelaar op 'Uit' staan.

Vooral de rubriek Helpdesk en ik heb nu ook een vraag. Tijdlijn openen Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon tijdlijn google maps -tablet.

Op Android-apparaten moet je naar de app Instellingen gaan. Share Tweet Delen Delen. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Nu kan ik me dat van mijn wandelroute wel voorstellen, tijdlijn google maps, maar met de auto zou ik toch de juiste wegen moeten zien. Tik als dat niet het geval is op Locatiegeschiedenis is uitgeschakeld  schakel Locatiegeschiedenis in.

Uw reizen bekijken

Schakel hiervoor 'Web- en app-activiteit' in:. Als u alleen wilt weten hoe u de tijdlijn kunt bekijken, gaat u door naar het gedeelte Tijdlijn van kaarten bekijken. Tik op Locatie    Modus. Locatiegeschiedenis verwijderen U kunt uw locatiegeschiedenis helemaal of gedeeltelijk verwijderen.

Google Foto's bekijken in de tijdlijn U kunt uw Google Foto's bekijken in de tijdlijn. Wanneer Web- en app-activiteit is ingeschakeld, tijdlijn google maps, meest recent en meest bezocht.

Opmerking : Deze informatie wordt alleen weergegeven als de betreffende plaats al op uw tijdlijn staat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Floyd
  19.01.2021 05:43
  Houd er rekening mee dat elk apparaat waarvan u de eigenaar bent, Locatiegeschiedenis kan hebben ingeschakeld of uitgeschakeld.
 2. Michella
  19.01.2021 11:58
  Dit gebeurt op basis van uw locatiegeschiedenis.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |