Aeg wasmachine stopt halverwege programma

Datum van publicatie: 27.10.2020

Soms weigert uw machine dienst door een heel simpel en eenvoudig op te lossen probleem. Enige wat ik nog wel zie is dat tijdens het programma het lampje van de duer af en toe groen gaat branden, heb daar eerder nooit opgelet dus weet niet of dit normaal of nieuw is.

Kies hoe u het wasmachine probleem wilt oplossen.

Wasmachine maakt programma niet af Er kunnen verschillende oorzaken zjin voor een wasmachine die stop in zijn programma. Weet iemand of dit normaal is, of is dit een teken aan de wand? Is de aquastop ingeschakeld? Hoe kan ik dat duidelijker en naar mijn eigen wensen wijzigen? Zet er daarbij een ander bedieningspaneeltje op en voila je hebt een andere wasmachine. Als er water op de bodemplaat van uw machine komt, schakelt de aquastop in.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom antislip profiel trap gegevens in te vullen; Belangrijk, aeg wasmachine stopt halverwege programma.

Ben bang dat het nu tijd wordt voor een service monteur. Iemand nog een idee waar ik dit zoeken moet. Werkt de deurschakelaar naar behoren. Ik denk ook dat u maar beter niet aan een aeg wasmachine stopt halverwege programma kunt beginnen.

 • Houd beide toetsen ingedrukd totdat de leds oplichten. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.
 • Registreer nu. Voor mij geen zanussi meer.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Het is mogelijk deze reparatie door een erkende monteur uit te laten voeren. Zo zijn de onderdelen van A-merken zoals Miele doorgaans duurder, dan die van B-merken. Wordt vervolgd. Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken.

Is de aquastop ingeschakeld?

 • Sinds gisteren stopt mijn wasmachine Zanussi ZWF in het midden van het wasprogramma, net voor die moet gaan spoelen!
 • Waarschijnlijk aan de pomp.

Kosten hangen af van het merk. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:! Laat uw emailadres achter op deze site, aeg wasmachine stopt halverwege programma, zou dit mogelijk een probleem met de electronische sturing PCB kunnen zijn.

Daar deze storing zich niet altijd voordoet, een nieuwe lijkt mij 'on the long term' voordeliger. Gewoon uitrekenen wat je per jaar aan die machine hebt uitgegeven qua aankoop: is een zeer redelijk bedrag: daarbij: Zanussi is niet echt 'top of the pop', of een geheim adres.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Met dank, Jan. Jaren geleden nog eens een programma gezien waarop ze op alle wasmachine's die van de band rolden een ander merk timmerden. Bij dit probleem adviseren we u om een witgoedmonteur in te schakelen.

Een wasmachine die het programma niet af maakt is vaak het gevolg van een verstopte filterpomp hoeveel dagen samen versleten koolborstels, aeg wasmachine stopt halverwege programma. Heeft u een vraag over dit product. Naar de handleiding. Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset worden.

Meestal onstaat deze storing door bijna versleten koolborstels. Wat u misschien nog wel zou kunnen proberen, is de machine even resetten.

Repareren of nieuwe kopen?

Bovenstaande diagnose uitgevoerd, hij geeft code E Uiteraard is de exacte prijs afhankelijk van het merk. Als er water op de bodemplaat van uw machine komt, schakelt de aquastop in. Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, maar het probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf.

 • Staat de wasmachineschakelaar aan?
 • Waarschijnlijk aan de pomp.
 • Code 52 geeft letterlijk aan: geen signaal van de tachygenerator.
 • Er kunnen verschillende oorzaken zjin voor een wasmachine die stop in zijn programma.

Wasmachine pakt geen wasverzachter of wasmiddel Wasmiddelen bevatten vulmiddelen en die kunnen het afvoerbuisje van uw zeepbakje verstoppen.

Er zijn helaas wel reparaties die wat meer kosten. Pomp filter is verstopt Bij aeg wasmachine stopt halverwege programma centrifugeert niet vind je de stappen om de filter schoon te maken. Is de waterstop misschien ingeschakeld. Als er water op de bodemplaat van uw machine komt, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf, aeg wasmachine stopt halverwege programma.

Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset iedereen bedankt in het engels. Reparatie door monteur: Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, schakelt de aquastop in.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Kijk ook eens bij de reparatie bij wasmachine centrifugeert niet of 'wasmachine draait niet meer'. Ik kan best 48 uur zonder wasmachine Wanneer uw wasmachine het programma niet afmaakt kan onze erkende service monteur dit voor u oplossen Vraag een offerte aan.

Daarom is het belangrijk om erachter te komen wat het probleem is.

Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden. In dit diagnose systeem is het mogelijk de machine geheel te ontregelen. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

We adviseren u om te lezen:

 1. Marlissa
  01.11.2020 22:38
  Hierdoor kan uw  wasmachine gaan stinken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |