Fiat punto start niet code

Datum van publicatie: 19.02.2021

Mijn auto start niet meer! Heb je wel het goede stukje in je instructieboekje gelezen.

Ik was ook geen Fiat fan, maar deze auto stelt me zeker niet teleur. Quote srongen Ik denk dat je toch wel eens gelijk zou kunnen hebben betreffende de sleutel. Een brandstoffilter vervangen kunt u ook zelf doen.

Heeft u geen assisterende auto om te helpen? Laatste wijziging: door s velthuis.

Moderators: WelshWitchaltijd met af en toe startproblemen fiat punto start niet code gevolg en door de foute timing ook vermogensverlies! Siem Bijman PRO17 jaar geleden! U wil natuurlijk dat uw auto dan zo snel mogelijk weer start, zodat u de weg op kan. Deze gaan bij Fiat en diverse andere merken wel eens vaker stuk, sjirafje. Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem.

Vervolgens de andere blauwe sleutel en de bruine sleutel er maar eens bijgehaald!

Dan is dit een duidelijk teken dat de startmotor aan vervanging toe is.

Top 5 Automerken

Anonieme bezoeker Re: Fiat Punto start soms niet Dat heb ik nu opgegeven. Is de auto accu er al slecht aan toe? Auto start niet, maar dashboardlampjes branden wel De auto start niet, maar de lampjes branden wel.

Het lampje "storing in het inspuitsysteem" gaat dan oranje constant branden. Nu kunt u het filter verwijderen. Controleer eens of er bij jou ook zoiets aanwezig is?

Vermoedelijk gaat het lampje aan omdat de motor niet zuiver loopt, maar technisch is het ook mogelijk dat de motor geknepen wordt noodloop omdat er ergens iets niet goed zit. We hebben de negatieve pool losgekoppeld van de batterij en dan metingen gedaan van de negatieve pool naar chassis en motorblok. Laatste wijziging: door srongen. Mijn Fiat uit heeft hetzelfde, fiat punto start niet code.

Daar staat namelijk te lezen: "CODE" 1.

Garageforum

Vandaag was het ook weer raak en ik heb eerst geprobeerd om de knop die de brandstoftoevoer kan onderbreken links naast de stoel in de bodem hard in te drukken. Daar zag ik dat een nieuwe computer zo'n pond zou kosten Volledig op bedrijfstemperatuur plots afslaan, dat gebeurt er. Maar goed snel vervangen en alles deed het weer, gewoon stom dus!

Deze heb ik vervangen maar het probleem blijft Heb alweer 1 x een start probleem gehad. Vaag want mochten fiat punto start niet code speakers niet goed aangesloten zitten zouden de front speakers het wel moeten doen? Thanks gr Richard. Wat doet zich nu voor; voor beide sleutels geldt dan start ie wel en dan weer niet.

Handige linkjes.

Carrosserie & plaatwerk

Jij hebt een benzinemotor en het lampje brandt oranje. Als ik de auto dan een dag laat staan, dan start hij daarna wel door in een keer, en dat terwijl de accu bijna leeg was. Ik heb bij de automaterialen handel een krukassensor gekocht, wat ze daar ook wel vliegwielsensor noemen. Zekerinen binnen naast stuur zijn allemaal in orde.

Leuk gatti dat je ook wil bijdragen. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Van startonderbreking gaat het motorlampje niet branden. Bedankt alvast. Bij lagere temperaturen gaat de accu namelijk slechter presteren en neemt ook de capaciteit af. Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests, fiat punto start niet code. Bericht door exprezzo do 06 jun, tegenwoordig heb je mobiele specialisten,die komen zo voor rijden met hun bus,compleet met apparatuur.

Maar bij mij was een Fiat startonderbreking de enigste voorwaarde voor een diefstal verzekering. Is mij niet helemaal duidelijk namelijk.

Verlichting & lampen

Mijn advies zou zijn om de auto eerst eens uit te laten lezen. Waarschijnlijker is de BDP sensor, en dat is een typisch kwaaltje van deze motor, en ook oorzaak van een brandend motorlampje. De weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op het starten van de auto.

Localiseer de bougies. Log in Recente berichten! Piet16 jaar geleden.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |