Het weer in schotland edinburgh

Datum van publicatie: 22.02.2021

Klimaat Edinburgh februari Gemiddeld is het maximaal 6°C in februari in Edinburgh en minimaal rond de 2°C. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Echt heet zal het in Edinburgh echter wel nooit worden. Het weer nu in Edinburgh. Dat is 31 minuten korter dan vorige week. Dundee is, met een gemiddelde van uur zonneschijn per jaar, de zonnigste stad van Schotland. Mainly fresh winds. Er valt in april op 14 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Edinburgh.

Heavy rain total 33mm , heaviest during Sat morning.

Het weer in schotland edinburgh rain showers. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt.

Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Klimaatinfo van Edinburgh. De wintermaanden in Edinburgh zijn koel, maar zelden echt heel koud. Er valt in augustus op 21 Dagen neerslag met een totaal van 46 mm en het is deze maand 10 Dagen droog in Edinburgh. Over het algemeen kan gezegd worden dat het klimaat in Edinburgh erg lijkt op het klimaat dat wij in Nederland gewend zijn, alleen liggen de gemiddelde temperaturen tijdens de zomermaanden net iets lager dan in de meeste plaatsen in Nederland.

Gemiddeld is het maximaal 6C in februari in Edinburgh en minimaal rond de 2C. Activiteiten weerbericht. Light rain total 5mmmostly falling on Wed night. Gemiddeld is het maximaal 17C in juli in Edinburgh en minimaal rond de 10C. De hoogste gemiddelde temperatuur in Edinburgh is 17C in juli en de laagste is 5C in januari, het weer in schotland edinburgh.

Schotse regen

Maan onder uur. De jaarlijkse neerslag is vrij gelijkmatig over het jaar verdeeld, maar in de periode van februari tot juni liggen de neerslagcijfers iets lager.

Activiteiten weerbericht.

Door de hoge stijging van het aantal coronabesmettingen in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannie en Noord-Ierland heeft de lokale overheid een waarschuwingssysteem afgekondigd waar lokaal beperkingen kunnen worden opgelegd als het aantal Covid-gevallen stijgt? Het klimaat van Edinburgh Edinburgh ligt in het oostkust van Schotland en is de hoofdstad van dit land.

Weerberichten die worden verstrekt door een schip SYNOP dat binnen een acceptabel tijdsvenster van Edinburgh ligt, tussen de kust het weer in schotland edinburgh de heuvels, het weer in schotland edinburgh.

Er hoe maak ik slagroom in juli op 21 Dagen neerslag met een totaal van 45 mm en het is deze maand 10 Dagen droog in Edinburgh.

Door de ligging van Edinbur.

Beste reistijd Edinburgh, Schotland

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. De onvoorspelbare aard van het weer betekent dat het niet ongewoon is om alle vier de seizoenen op een dag te ervaren! Zomer The East Beach bij Lossiemouth, Hooglanden Juni, juli en augustus zijn normaliter de warmste maanden in Schotland, met een gemiddelde maximum temperatuur van ongeveer 15°C à 17°C.

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Herfst klimaat Edinburgh sep-nov In de herfst is het in Edinburgh gemiddeld 9C. Lees meer over ons cookiebeleid. Kijk voor meer advies over een vakantie in Schotland op onze speciale pagina over het coronavirus. Het is een mooie tijd voor een vakantie, gezien de narciss. Wind: ZZW 3. Het klimaat van Edinburgh kan beschreven worden als prettig en het weer in schotland edinburgh maar koel.

Klimaat Edinburgh januari Gemiddeld is het maximaal 5C in januari in Edinburgh en minimaal rond de 2C.

Ongebruikelijke verblijfplaatsen

In Lerwick op Shetland, helemaal in het noorden van het land, is het op de langste dag van het jaar ongeveer vier uur langer licht dan Londen. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Zon op uur. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken.

De uitgebreide weersverwachting voor Edinburgh. Dit heeft voornamelijk te maken met de ligging van de stad aan de zee en aan de voet van verschillende heuvels. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |