Nederlandse ambassade rabat afspraak maken

Datum van publicatie: 18.11.2020

Normaal gesproken moet het tbc-onderzoek zijn gedaan binnen 3 maanden na het krijgen van de verblijfsvergunning. Bekijk het overzicht met contactgegevens van de expatcentra.

Meer informatie over uw wettelijke verplichtingen, en de meldingsformulieren staan op de pagina´s Wettelijke verplichtingen erkend referent arbeid , Wettelijke verplichtingen erkende referent onderzoeker en Wettelijke verplichtingen erkende referent studie. U moet de volgende documenten meenemen als u naar Nederland reist: Voor kennismigranten inclusief houder van een Europese blauwe kaart, ICT-richtlijn of onderzoeker : De brief waarin staat dat u een verblijfsvergunning krijgt kennisgeving.

Moet ik een afspraak maken als ik naar een expat center wil gaan? Het adres staat onder 'Aanvraag voor een verblijfsvergunning' op de pagina 'Post'.

Kan ik naar Nederland reizen? De IND heeft:.

Na de medische controle doet de AVIM vreemdelingenpolitie de identificatie en registratie. Visumafdeling alln voor Arabisch sprekende klanten : maandag tot en met vrijdag tussen. Bijvoorbeeld aan- en gouden hangertje voor ketting. U mag alleen zelf het pakket ophalen.

Voor bezoekers nederlandse ambassade rabat afspraak maken een IND-loket geldt: Kom niet als u last hebt van een verkoudheid zoals verstopte neus.

Contactgegevens

Ook worden uw aanvraaggegevens gecontroleerd en bewaard in het Visa-informatiesysteem VIS. Hebt u die brief niet meer? Dit staat in de wet. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Wilt u weten of u weer tbc-onderzoek kunt laten doen?

Dan belt een IND-medewerker u om een afspraak te maken bij het loket. Hebt u geen uitnodiging gehad maar hebt u wel recht op een verblijfsdocument?

Bent u op reis of verblijft u langere tijd in het buitenland, nederlandse ambassade rabat afspraak maken. De IND bepaalt dan of de zaak inderdaad spoed heeft. Bijvoorbeeld als een kennismigrant de komende periode minder verdient dan het salariscriterium, ziet de IND uw lagere inkomen als voldoende.

De IND blijft mvv-aanvragen behandelen. Kom langs zonder afspraak tijdens de openingstijden van de consulaire afdeling? Behalve op de dagen dat de ambassade gesloten is.

Visum aanvragen

Laatst bijgewerkt: 13 oktober   - IND-loketten, expatcentra en verblijfsdocumenten afspraken bij het IND-loket gaan door. Gaat deze afspraak door?

Je ontvangt op werkdagen de polis binnen 24 uur per e-mail wil je hem eerder, bel even of stuur een bericht.

Footer Schengenvisum. Bijvoorbeeld als u een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd of naturalisatie wilt aanvragen. Als u deze aanvraag doet, moet het familielid waarbij u verblijft de burger van de Unie staan ingeschreven bij de IND. Ik kan niet vertrekken. Meestal weet je binnen 15 kalenderdagen of je het visum krijgt. Deze herkent u aan stickers en borden; handdesinfectiegel geplaatst; de indeling van de wachtruimtes aangepast, waardoor het mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, nederlandse ambassade rabat afspraak maken.

Heeft de student een verschoonbare reden waardoor hij te weinig studievoortgang boekt.

Contactgegevens consulaire afdeling

Bij inkomen uit arbeid als zelfstandige of flexwerker Normaal gesproken mag u geen bijstandsuitkering ontvangen. De IND blijft aanvragen voor gezinshereniging gewoon behandelen.

Kunt u door de maatregelen bepaalde documenten niet op tijd meesturen? Kijk dan op de website van uw gemeente.

 • Nee, de IND beoordeelt aanvragen nog steeds.
 • Bestaande kwalen en gebreken vallen niet onder de dekking.
 • Bel alleen bij spoed de informatielijn van de IND.
 • Voor bezoekers van een IND-loket geldt: Kom niet als u last hebt van een verkoudheid zoals verstopte neus, loopneus, niezen, keelpijn , hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts.

Meer informatie staat op de website nederlandenu. Dit staat ook in de richtlijnen van de Landelijke Commissie Gedragscode nederlandse ambassade rabat afspraak maken in nieuw venster. Ik heb vr de coronacrisis een aanvraag toetsing aan het EU-gemeenschapsrecht gedaan bij een IND-loket. De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid besloot op 20 maart om tijdelijk alle in- en uitgaande Dublinoverdrachten op te schorten.

Dan heeft dit geen gevolgen voor zijn verblijfsvergunning. Bekijk aan welke voorwaarden uw aanvraag moet voldoen en  maak een afspraak via de website van VFS Global in Marokko informatie in het Engels en in het Frans. Op sommige ambassades kan gebruik worden gemaakt van interviewen via een beeldverbinding veilige verbinding android conferencing!

Wat heb ik nodig?

Als u niet thuis bent, probeert PostNL het later nog een keer te bezorgen. U moet de volgende documenten meenemen als u naar Nederland reist:.

U moet wel nog steeds doorgeven aan uw onderwijsinstelling hoeveel geld u hebt voor het komende jaar. Dan is melden alleen nodig als de student zich heeft uitgeschreven uit de BRP.

Hebt u geen brief gekregen over het thuisbezorgen van uw verblijfsdocument. Het lage salariscriterium zal ook gelden voor iedereen die:. Dan moet uw Nederlandse onderwijsinstelling contact opnemen met de IND over het wijzigen van de ambassade.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mariëlle
  23.11.2020 23:04
  Hoe moet ik hiermee omgaan?
 2. Tosca
  24.11.2020 11:32
  Kijk voor meer informatie over toegang tot Nederland op  nederlandenu. Dan krijgt u een brief om een afspraak te maken bij het IND-loket.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |