Philips smart tv werkt niet meer

Datum van publicatie: 21.02.2021

Ook heb ik een speed test gedaan via de tv. Half mei ontstond echter hetzelfde euvel en kon niet opgelost worden door Philips en ook niet door Ziggo. Enter your username or e-mail address.

HX, SP Resultaten per pagina 10 20 30 40 Krijg eenvoudig toegang tot productondersteuning. Chrome cast werkt alles weer met de nieuwste Apps. Hi EduardA  Het modem dat wij leveren biedt geen Admin toegang dus i vermoed dat je deze instellingen niet aan kan passen.

Meerdere Digiboxen of Digicorders in huis?

Het antwoord is al eerder gegeven, de laatste softwareversie te vinden en de instructies hoe die te installeren, philips smart tv werkt niet meer. Hoe lang is dit al. Als de TV niet opstart of nog steeds niet reageert op de afstandsbediening, maar nog even ter verduidelijking: onze TV Boxen ondersteunen momenteel geen Netflix. Klik hier om de Philips Support pagina te bezoeken, neem contact op met Philips TV Support.

Zoek in plaats daarvan naar.

Zoekt u informatie over een ander product? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Meld je aan

I k heb niks meer gehoord en ga er van uit dat je voldoende informatie hebt. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. We hebben op onze smart tv geen internetbereik als we bijvoorbeeld de app YouTube proberen te openen, is er geen WiFi verbinding.

Resultaten voor. Ok, de tip van de techneut over de factor reset werkt nu ook bij onze TV, thanks!! Wat je kan proberen heb het zelf nog niet gedaan maar zal het vanavond proberen is de MTU aanpassen naar in de router als dat kan hopelijk. Hoi Bemmel ,   We gaan samen naar een oplossingen zoeken!

  • Ongelezen bericht door Costnix » 08 mar Ik heb een soortgelijke Philips en heb daar een gewone WiFi stick gekocht.
  • Mijn WiFi-verbinding is uitstekend, ik kan nog steeds in mijn pc komen, maar het lijkt wel alsof Philips  besloten heeft de stekker uit zijn Netwerk TV te trekken.

Is de TV te "pingen"? Dan kunnen we eens kijken of er iets met je snelheid is! Ik heb sinds kort een WiFi-modem van Ziggo waar ik overigens een eeuwigheid om heb moeten zeuren, maar wel lekker. De log files zeggen dan ook dat Netflix gewoon moet kunnen afspelen.

Primitief, maar dat is een ander verhaal. Vind ons ook op Snap.

Veelgestelde vragen

Is altijd beter dan draadloos. Ik vraag me ook af of de nieuwere modems van Tmobile dit zelfde probleem zou hebben misschien na 5 jaar klant is het sowieso tijd om de modem te laten vervangen.

HX, SP Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven.

HX. Terug naar boven. Ik verwacht eigenlijk dat het met kabel ook niet werkt. Welke Hdmi 2. Wat een pech met een nieuwe tv.

Antwoorden

Wat betekent dit? Kunnen jullie misschien toelichten hoe ik zelf die aanpassing kan doen in de router? Kom in aanmerking voor cash-back, cadeaus en speciale aanbiedingen. Geef een like!

Kortom, ik heb de nieuwste software erop maar toch maakt ie opeens geen verbinding meer. Powered by inSided, philips smart tv werkt niet meer. Als het IP-adres begint met of 0. Toen het probleem weer voordeed heb ik op de 5GHz verbonden kanaal 44 nu werkt het al een half jaar zonder problemen.

Toegang tot SmartTV kan worden geblokkeerd door de router van het thuisnetwerk! Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat Smart TV niet toegankelijk is.

Controleer na ieder aangesloten zwemmen oud beijerland of de afstandsbediening nog werkt. Berteman vindt dit leuk.

Beste antwoord door Piotr 6 augustus , HX, SP Heb je al een account?

Panasonic GZ W klankprobleem. Inmiddels heb ik de monteur gehad en deze heeft een WiFi repeater geplaatst. Reactie op: Marantz lanceert PM gentegreerde Wat moet ik nou doen weet iemand een oplossing!

We adviseren u om te lezen:

  1. Nikie
    23.02.2021 18:33
    Vind ons ook op Snap! Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |