Vignet tsjechie kopen anwb

Datum van publicatie: 09.03.2021

Bekijk hieronder de kosten voor de verschillende vignetten. Ga je naar Tsjechië met de auto, dan reis je het snelst via Duitsland.

Vignet Tsjechië dit is wat je moet weten! Bijvoorbeeld van tot en met Dus bijvoorbeeld van 31 januari tot en met 9 februari. Op vakantie naar Duitsland?

Praag zou vanaf 1 januari een milieuzone krijgen. Advies Tsjechië. Meer informatie over: milieuzones en milieustickers in Tsjechie.

Tol Op autowegen en snelwegen in Tsjechi is een tolvignet dalnici znmka verplicht voor motorvoertuigen met een toegestane maximummassa tot kg, ongeacht het gewicht van een eventuele aanhanger, vignet tsjechie kopen anwb. Bevestig de sticker volgens de regels, met plakband bevestigen is bijvoorbeeld niet toegestaan. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 5 werkdagen? Neem hiervoor contact op met de Helpdesk Webwinkel. Eventuele oude vignetten moeten dus verwijderd worden. Pech in het buitenland!

Kan ik een vignet ook in de ANWB winkel kopen?

Bestel je vignet dus op tijd! Hiervoor moeten aparte milieusticker worden aangeschaft. Kruimelpad Home Reizen Vignet tsjechie dit wat je moet weten. Bevestig de sticker volgens de regels, met plakband bevestigen is bijvoorbeeld niet toegestaan. Kosten vignet Tsjechië Kies voordat je gaat rijden in Tsjechië welk vignet je nodig hebt. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie, neem dan contact met ons op: tsjechie outlook. Dit is verschillend per land.

 • Zware voertuigen De tol van motorvoertuigen van meer dan kg wordt elektronisch geïnd.
 • Vignet Tsjechië online bestellen Bestel je jouw vignet liever voorafgaand aan de reis? Eventuele oude vignetten moeten dus verwijderd worden.

En dat al vanaf 5,25 euro per maand. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Hieronder lees je waar, vignet tsjechie kopen anwb. Zoek hier de dichtstbijzijnde ANWB winkel. Naar alle waarschijnlijkheid worden overigens Duitse en Tsjechische milieustickers wederzijds erkend.

Zwitserland: Voor alle Zwitserse autosnelwegen Nationalstrassen is het Autobahnvignet verplicht, ook voor aanhangers en caravans.

Antwoord van Lisette

Je profiteert van een lage premie, Europadekking inclusief woonplaatsservice en nog meer voordelen. Bijna alle autowegen en snelwegen in Tsjechië zijn tolwegen. Meer informatie over: milieuzones en milieustickers in Tsjechie. Veel verkooppunten brengen anders extra kosten in rekening of hanteren ongunstige wisselkoersen.

Let op: Heb je nog een oud vignet op de ruit zitten. Start Zwitserland Oostenrijk Veelgestelde vragen. De sticker vignet tsjechie kopen anwb op je voorruit, dus bijvoorbeeld 12 maart tot en met 12 april? Je kunt kiezen uit een tiendagenvignet, het andere deel houd je als aankoopbewijs! Bestel je vignet dus op tijd. Een maandvignet is een maand plus een dag geldig vanaf de dag dat het ingegaan is, maandvignet of een jaarvignet.

Waar moet het vignet bevestigd worden?

Het gaat om een autovignet: motoren zijn vrijgesteld en je hebt geen apart vignet voor een aanhanger nodig. Betaal indien mogelijk met je creditcard of in Tsjechische kronen. Vignet plaatsen Het vignet Tsjechië wordt in 2 delen geleverd. Je profiteert van een lage premie, Europadekking inclusief woonplaatsservice en nog meer voordelen. Je kunt het vignet voor Tsjechië kopen in Duitsland bij de eerste stopplaats na de grens Duitsland-Tsjechië op de D5 vanuit Rozvadov en de D8 vanuit Petrovice.

Deze instructie geldt voor beide landen. De milieuzone is onlangs uitgesteld en de nieuwe invoerdatum is nog onbekend. En dat al vanaf 5,25 euro per maand. Ook tijdens corona. Een tien-dagen vignet is tien dagen geldig vanaf de dag, dat het vignet ingegaan is.

Voor nadere informatie: vignet tsjechie kopen anwb. Zware voertuigen De tol van motorvoertuigen van meer dan kg wordt elektronisch gend?

Antwoord van Jos

Advies Tsjechië. U kunt wel geldige vignetten van diverse landen op de ruit aanbrengen. En daarnaast kunt u tevens uw vignet voor uw roadtrip door Oostenrijk, Slowakije en Hongarije e-vignet bestellen. Je hebt met een personenauto dus nog geen milieusticker voor Praag nodig.

Deze instructie geldt voor beide landen. Neem het aankoopbewijs de bon of factuur altijd mee op vakantie. Tarieven wegenvignet Tsjechi Tarieven perdan reis je het snelst via Duitsland. Ga je naar Tsjechi met de auto, in Tsjechische kronen en euros vignet tsjechie kopen anwb motorvoertuigen tot kg: 10 dagen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lieveke
  14.03.2021 10:39
  Motor: Motorrijders dienen het vignet op een goed zichtbare en niet gemakkelijk te vervangen onderdeel te plakken, bijvoorbeeld op de benzinetank.
 2. Feya
  17.03.2021 15:05
  Een tien-dagen vignet is tien dagen geldig vanaf de dag, dat het vignet ingegaan is. Wij vragen wel een onkostenvergoeding, de vignetten kopen wij ook in tegen kostprijs, wij dragen het risico van verlies bij verzending aan u en we zijn verplicht een administratie van verkochte vignetten bij te houden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |