Wat eten jullie vanavond stamppot

Datum van publicatie: 19.11.2020

En als ik toch voor de gezonde tour gaat worden het rode bietjes en een vegetarische schijf denk ik. Hermandebeste    4. Toen wij echt klein waren kregen wij groenten van de moestuin van mijn opa, dus dan at je vaak veel hetzelfde wat op dat moment in het seizoen was.

Ga naar discussieoverzicht. Otto Treurniet, Almere. Ik vind dat de Lidl het leuk gedaan en bedacht heeft. Een top filmpje, wat mij betreft. Maar goed, deze is erg goed te doen. Vind ik leuk: Like Laden

Wie weet wordt deze reclame wel genomineerd voor een Gouden Loekie, wat eten jullie vanavond stamppot, zowel niet van de snackbar als zelf gebakken we hebben niet eens een frietpan dus als we friet eten voelt het echt als een traktatie :- En als ik toch voor de gezonde tour gaat worden het rode bietjes en een vegetarische schijf denk ik.

Spring naar inhoud! Moet er wel bij zeggen dat wij echt bijna nooit friet eten hoor, voor beste reclame van En hier dan:. Patat met ovengroente en vegan currywurst. Morgen weet ik nog niet.

 • Newby    Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid.
 • Zaterdag frietjes. Je gaat daardoor iedere volgende keer goed opletten of je nog meer bloopers ziet, al is bloopers in dit geval een wat te groot woord.

Join the conversation

En hier dan:. Daar ben ik helemaal vanaf gestapt, dus nu eten we dagelijks wat we op dat moment willen. Door Mijntje60 Gestart. Geplaatst 10 Februari Alles natuurlijk met de nodige dosis humor. Maar waar zit hem dat nu in. Clear editor.

 • Wat mij dan weer opvalt is de wedervraag!
 • Twee meiden die samen op school zitten.

Het geeft het geheel een huis-filmpje-randje, vind ik. Maar waar zit hem dat nu in. Waardoor we leren: er zijn meer stamppotten dan je denkt. Door Mijntje60 Gestart. Off-topic Zoeken in.

Recommended Posts

Ik zie drie momenten waarop zich voordoet wat ik hierboven beschrijf. Wie weet kan een vervolg op deze reclame opgenomen worden in Volendam.

Vroeger thuis was het ook elke week hetzelfde menu. Onze website website maakt gebruik van cookies.

Huiself    Spring naar inhoud. Twee meiden die samen op school zitten. Geplaatst 5 Februari Aan het eind mag dan eindelijk de lach onbekommerd doorbreken.

Blogs over van alles en nog wat.

Vandaag had ik ratatouille van restjes uit de groentelade en tomaten uit eigen tuin! Iedere dag hetzelfde eten, ik denk niet dat veel mensen dat doen. Door Colin.

 • Voeg afbeelding uit URL in.
 • Leuk toch?
 • Zaterdag frietjes.
 • Opmaak verwijderen.

Delen: Twitter Facebook. Of kijk ik nu heel zwart-wit naar deze reclame. Nu eet ik die ook alleen nog met stamppot. Maar pijn in de bovenbuik s nachts ziet het andere meisje waar het nu werkelijk omgaat. En de actrices, niet te vergeten. Het lijkt er sterk op alsof het ene meisje iedere dag stamppot te eten krijgt. Maar ik kan er geen genoeg van krijgen.

Dus dan kiest iedereen gwn zelf hoelaat ze eten vrijdag is patatdag, en zaterdag en zondag kan van alles   Maarja behalve donderdag en vrijdag staat niks vast, wat eten jullie vanavond stamppot.

Naam vereist. Aan het eind van deze reeks zijn we allang op het punt waarop duidelijk is dat we hier van doen hebben met een behoorlijk hardnekkig eetpatroon.

En dan ook echt elke week bijna precies hetzelfde. Gewoon eten waar ik zin in heb maar we plannen meestal wel drie a vier dagen vooruit want ik haat supermarkten en we bestellen dus bij Picnic.

Opmaak verwijderen. Ik zie drie momenten waarop zich voordoet wat ik hierboven beschrijf. Toen wij echt klein waren kregen wij groenten van de moestuin van mijn opa, dus dan at je vaak veel hetzelfde wat op dat moment in het seizoen was.

We adviseren u om te lezen:

 1. Djairo
  22.11.2020 18:05
  I accept.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |