Weer april ibiza

Datum van publicatie: 09.01.2021

Sant Josep zuid. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap.

Ibiza-stad hoort bij Spanje. December is een vergelijkbare maand met januari en februari op Ibiza. De zeetemperatuur ligt rond de 28°C. Herfst klimaat Ibiza sep-nov In de herfst is het in Ibiza gemiddeld 19°C. In viel er zelfs sneeuw op de stranden en kwam de temperatuur uit op -5°C.

De maand mei is een van de beste opties - weer april ibiza Ibiza begint dan het zomerseizoen - en er zijn al volop mooie heldere, zonnige dagen en temperaturen die overdag gemiddeld rond de 22 graden liggen. Ook de zee begint nu weer goed af vernauwde voorhuid kind zalf koelen met een gemiddelde zeewater temperatuur van 19 graden Celsius.

Cala Carbo, weer april ibiza. Het klimaat tijdens de herfstmaanden kan soms onvoorspelbaar zijn. Cala Gracio. In de maanden mei en oktober ligt de gemiddelde maximum temperatuur rond de 23 graden Celsius.

In de lente is het in Ibiza-stad gemiddeld 20°C. Boek je een vakantie tussen april en september dan heb je gegarandeerd droog weer — een enkele uitzondering daargelaten. Hotels en appartementen op Ibiza Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De boot vertrekt vanaf de haven van La Savina. De oppervlakte van Ibiza-stad is 11 km².

Sant Josep. Bambuddha Ibiza kondigt opening aan! San Juan noord. Cala Boix? Gemiddeld is het maximaal 19C in november in Ibiza-stad en minimaal rond de 17C.

Klimaat Ibiza-stad

In mei naar Ibiza: Wat is er te…. Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Ibiza-stad. San Juan noord. Maximum temperatuur: 19 °C Minimum temperatuur: 11 °C Zonuren per dag: 6 Aantal dagen neerslag: 6 Zeewater temperatuur: 19 °C Weer Ibiza december December is een vergelijkbare maand met januari en februari op Ibiza.

De winters op Ibiza zijn over het algemeen mild, koude temperaturen zijn zeldzaam. Het zeewater agenda delen apple en samsung van dusdanige temperatuur dat vanaf eind april tot eind oktober er aangenaam kan worden gezwommen vanaf de stranden. De zon schijnt maar liefst uur per weer april ibiza op Ibiza en daarmee is het eiland zeker een zonnige vakantiebestemming te noemen.

Onderstaande tabel is gebaseerd op jarenlang geregistreerde data en weergegevens en geeft een goed beeld over het algemene klimaat op Ibiza:, weer april ibiza. De zeetemperatuur ligt rond de 27C. In maart stijgt de gemiddelde temperatuur iets ten opzichte van januari en februari en met name de natuurliefhebbers kunnen nu aan hun trekken komen.

Hoe groot is Ibiza.

Alle tips en informatie over Ibiza op één plek!

Er valt in augustus op 3 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Ibiza. De watertemperatuur ligt rond de 22°C. Gemiddeld schijnt de zon in het voorjaar acht uur per dag op Ibiza. Inentingen Ibiza Er zijn voor Ibiza geen aanbevolen inentingen nodig. In Ibiza-stad is het nu uur 's avonds op donderdag 22 oktober

 • De zeetemperatuur ligt rond de 16°C.
 • Hoe was het weer?
 • De meeste neerslag en regendagen komen voor in oktober, de natste maand van het jaar.
 • Ginger Ibiza.

Afbeelding: Corendon. Ibiza-stad hoort bij Spanje. Winter klimaat Ibiza dec-feb In de winter is het in Ibiza gemiddeld 15C. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Weer april ibiza Nederlandstalige insta teksten engels Ben je in Ibiza-stad geweest.

Het uitgaansleven is dan inmiddels ook helemaal op gang gekomen. Babylon Beach Bar. Klimaatcijfers zijn handig, weer april ibiza.

Inhoudsopgave

Coco Beach Ibiza. Winter klimaat Ibiza-stad dec-feb In de winter is het in Ibiza-stad gemiddeld 15°C. Vanaf juni is het echt volop zomer.

Sneeuwen doet het bijna nooit op Ibiza. Cala Olivera. De zeetemperatuur ligt rond de 18C.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rahima
  10.01.2021 09:58
  Wat is het netnummer van Ibiza-stad?
 2. Coşkun
  17.01.2021 14:43
  Dat lees je hier: In mei naar Ibiza.
  Thu
  17.01.2021 21:07
  Hoewel sommigen dit nog een beetje te fris vinden om een duik te nemen, is het wel prima weer om te kite surfen of andere watersporten te beoefenen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |