Ziggo app chromecast werkt niet

Datum van publicatie: 26.10.2020

Gebruik je telefoon of tablet als afstandsbediening. Nadat je met de tv afstandsbediening de hdmi uitgang van de Chromecast hebt geselecteerd, heb je de tv afstandsbediening niet meer nodig.

Had ook nooit problemen. Naam E-mail Site. Bij deze.. Gebruik 3  chromecasts. Met deze app-update is het mogelijk naar live televisie te kijken op een tv die niet is aangesloten op een settopbox. Is er geen storing?

Cast via iphone of windows laptop, vriend die op hetzelfde wifi netwerk zit met android ondervindt geen problemen! Afspelen lukt niet. Cast-icoontje verschijnt niet op je smartphone of tablet. Een product waarvan blijkbaar de software niet in orde is. Wel in de systeem apps.

Switch dan naar wifi. Om uit te sluiten dat het ligt aan het apparaat dat je gebruikt probeer een ander apparaat dat voldoet aan de minimale specificaties en voorwaarden voor de Ziggo GO app. Klopt verder alles met bovenstaande?

Praat mee!

WiFi is echter optimaal, wat kan ik hieraan doen? Ik meek dat dit alleen kan als smartphone en chromecast met hetzelfde wifi netwerk zijn verbonden.

Kan het eventueel aan een update van iOS liggen? Sony ik zou graag willen dat jullie met een oplossing gaan komen voor dit probleem. Wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Druk hiervoor op de link onderaan het inlogscherm van de app.

 • Concrete informatie heb ik op dit moment nog niet, noch een workaround. Fantastische hulp en alles werkt nu.
 • Gebruik je telefoon of tablet als afstandsbediening. Met deze oplossing kun je tv kijken zonder tv ontvanger.

Zo los je problemen en storingen met de app op. Uur later werkt het weer. Hoe bedien je de Chromecast! Dat heeft te maken met allerlei ziggo app chromecast werkt niet. Nu ik de reacties lees van andere ben ik er echt zeker van dat het probleem zich niet voordoet door mijzelf of bij de mensen met hetzelfde probleem!

Chromecast-problemen

Switch dan bij voorkeur naar 3G of 4G. Beneden in de huiskamer heb ik een mediaboX. Heb je al een account? Een product waarvan blijkbaar de software niet in orde is.

Dank voor de tip!. Ik zie geen Chromecast of Airplay icoon. Als ik voor de ziggo app chromecast werkt niet op bijvoorbeeld de slaapkamer waar geen coax aansluiting is maar wel goede WiFi ontvangst is, chromecast ga gebruiken? Hij deed het prima tot kort geleden. Zo los je problemen en storingen met de app op.

Net hetzelfde probleem en als laatste middel een andere power adapter. Ik heb de andere Cc, hoe reset ik die dan want dat knopje zit hier niet op? Ziggo Go-app komt naar verschillende platfor

Sluit de app volledig af en start hem opnieuw. Reviews Vragen Reacties. Zo stream je Ziggo GO. Hij wordt volgens mij te heet, ziggo app chromecast werkt niet. Om een film of aflevering te downloaden is er minimaal mb aan vrije opslagruimte nodig.

Digitale mediaboxen. Zo gebruik je Remote control.

Gerelateerde berichten

Inloggen Nog geen account? Andere cast software werkt wel. Het is Apple niet Ziggo die dit dwarsboomt. Indien dit het niet verhelpt, start dan een nieuw topic.

We hebben nu een Panasonic en een salora tv maar werkt perfect. Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Je tablet of smartphone moet verbonden zijn met  hetzelfde  wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV.

We adviseren u om te lezen:

 1. Babette
  02.11.2020 23:18
  Ik krijg een foutmelding in beeld als ik iets probeer af te spelen.
 2. Dejan
  04.11.2020 20:53
  De storing is inmiddels bekend en er lopen acties om dit op korte termijn op te lossen. Lost dit het probleem niet op?
  Morena
  26.10.2020 16:37
  Werken allemaal niet maar wel soms als je switch tussen verschillende chromcasts en ALTIJD met verschillende android devices. Ik heb de andere Cc, hoe reset ik die dan want dat knopje zit hier niet op?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |